Kullandığı aracın takla atması sonucu yaralanan genç futbolcu ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahale ettiği Emre İncemollaoğlu sabah saat 03.00 sıralarında hayatını kaybetti.
 
Beşiktaş Kulübü'nün alt yapısından yetişen Emre, 31 Ocak 2011'de Balıkesirspor'a transfer olmuştu. Başarılı forvetin acı haberiyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Balıkesirspor kulübü Başkanı Tuna Aktürk, "Maalesef çok üzgünüz, Türk futbolunun başı sağ olsun. Emre takıma yeni katılmasına rağmen hepimizin çok sevdiği bir arkadaşımızdı, Allah taksiratını affettsin. Erhan'dan sonra Emre'yi de kaybettik, üzüntümüz çok büyük" diye konuştu. Balıkesirspor'da geçtiğimiz ay da Erhan isimli futbolcu da Manisa Akhisar'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Emre'nin ölüm haberi üzerine Balıkesir Devlet Hastanesi'ne akın eden kulüp yöneticileri, teknik kadro ve takım arkadaşları devre arasında aralarına katılan Emre'yi son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladılar. Emre'nin Fransa'da yaşayan anne ve babasının gelemediği Balıkesir'deki cenazede ablası Ebru Tulum'un feryatları yürek dağladı. Cenaze aracına sarılıp kardeşini taşıyan tabuta son defa bakan ablası, "Bunun için mi geldim ben buralara kardeşim sen kalk ben yatayım" diye feryat etti.
 
EMNİYET KEMERİ TAKMAMIŞ
 
Hastanedeki uğurlama törenine katılan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok da genç futbolcunun yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Başkan Ok, "Gencecik bir filizdi, yakışıklı bir delikanlıydı. Zamansız kaybettik, tabii ki her şey Allah'tan. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bize böyle başka acılar yaşatmasın" dedi. Cenaze için İstanbul'dan gelen Emre'nin dayısı Metin Çelik de, "Sadece kaza geçirdiğini biliyoruz. Tabii ki çok üzgünüz, bizden bir parça koptu. Spor camiası da bir
sporcusunu kaybetti. Cenazeyi İstanbul Ataşehir'e götüreceğiz" şeklinde konuştu. Dayı Metin Çelik, Emre'nin daha önce milli olduğunu da söyledi. Öte yandan, genç futbolcunun yakınları Emre'nin takım arkadaşının aracını kullandığını, ancak emniyet kemerinin takılı olmadığını öğrendiklerini, ancak yolun bozuk olduğunu kaydettiler.
 
FENERBAHÇE MAÇINI İZLEDİ
 
Tarsus deplasmanına giden takımda kadroya alınmayan Balıkesirsporlu Emre İncemollaoğlu, teknik direktörün yine Balıkesir'de bıraktığı Ali Öztürk ile birlikte Balıkesirspor Kulübü Tesisleri'nde vakit geçirdiği, son olarak dün akşam Fenerbahçe maçını izlediği ortaya çıktı. Kulüpten izin alan Emre'nin Bucaspor ile karşılaşan Fenerbahçe maçını izlerken İstanbul'daki eniştesiyle cep telefonunda görüştüğü, telefonda izinli olduğunu ve İstanbul'a geleceğini, maçtan sonra yola çıkacağını söylediği belirtildi.
 
Maçın devre arasında kulüpten yola çıkan Emre şehir merkezine giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince kullandığı araç takla attı. Yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden genç futbolcunun ölümü takım arkadaşlarını da üzdü. Balıkesirspor kaptanı Yunus İçuz, "Tarsus'tan geldik, Emre arkadaşımızı kaybettiğimizi yoldan gelince öğrendik. Allah mekanını cennet eylesin. Bu ikinci, daha önce de Erhan arkadaşımızı kaybetmiştik. Çok üzücü oldu bizim için. Emre ile yarım sezon arkadaşlık yapabildik ama çok iyi bir arkadaşımızdı, herkesle iletişimi iyiydi" dedi.
 
Emre ile dün kulüp tesislerinde beraber olduklarını anlatan takım arkadaşı Ali Öztürk, "Acımız çok büyük. Daha bir tanesi bitmeden bir tanesi başladı. Çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi, Emre de Erhan da. Ben de maça gitmemiştim, buradaydım. Akşam ölüm haberini aldım anlatılması çok zor duygular. Dün öğleyin kulüpte birlikteydik. Daha sonra ben dışarı çıktım, o Fenerbahçe maçını izleyecekti. Fenerbahçe maçını izledi, sonra yol üzerinde kaza yapmış" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
 
İLK TÖREN CEMEVİNDE
 
Balıkesir Devlet Hastanesi morgunda savcı tarafından otopsisi yapılan Emre İncemollaoğlu'nun cenazesine Balıkesirspor atkısı takıldı. Morgdan çıkarılan tabut cenaze aracına götürülürken Emre'nin yakınları feryat etti. Gözyaşları içinde konulan tabuta yakınları ve takım arkadaşları son defa dokundular. Emre'nin cenazesinin İstanbul'da Mustafa Kemal cem evine götürüleceği, daha sonra ailenin kendi geleneklerine göre İstanbul Ataşehir'de defnedileceği bildirildi. Emre İncemollaoğlu'nun cenazesi Balıkesir
Belediyesi Cenaze Nakil aracıyla İstanbul'a götürüldü.
 
GOLLERİ HATIRA KALDI
 
Balıkesirspor'da kısa süre oynamasına rağmen takım içinde iyi bir ilişki kuran Emre İncemollaoğlu'ndan geriye attığı golleri hatıra olarak kaldı. Emre'nin genç yaşta hayatını kaybetmesi Beşiktaş camiasında da büyük üzüntüye yol açtı. Emre'nin cenazesinin yarın öğleyin Ataşehir'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği, cenazeye Balıkesir'den de kulüp başkanı Tuna Aktürk ile bazı yöneticilerin, futbolcu ve taraftarların katılacağı öğrenildi.