ADÜ’nün akademik haber dergisi ADÜ Haber’in içeriği hakkında bilgi vermek ve haber akışının sağlıklı bir şekilde gerçekleşebilmesi amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirildi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr Ali Belge başkanlığında gerçekleşen, Dergi Editörü Dilek Gürcün ve birim haber temsilcilerinin yer aldığı toplantıda; haberin nasıl yazılması gerektiği, haber akışının sürekliliğinin sağlanabilmesi için nelere dikkat edileceği hususunda bilgiler verildi.
Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ali Belge, bilgilendirme toplantısının amacının ADÜ Habar Dergisi’nin içeriğinin tasarlanması, sağlıklı iletişimin gerçekleştirilmesi ve derginin sürekliliğine katkı sağlanması olduğunu belirtirken, Editör Dilek Gürcün, Derginin üç yıldır yeni formatıyla yayımlanmakta olduğunu ve son çalışmalarla birlikte hakemsiz, bilimsel bir dergi haline geldiğini ifade etti.
Soru cevap şeklinde yürütülen toplantının sonunda, haber temsilcileri, derginin bundan sonraki sayıları için önerilerini dile getirirken, emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.