Etkisini gösteren kar Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da ulaşımı etkiledi. Köy yolları kar nedeniyle kapanırken araçların üzerleri karla doldu. Kozlu beldesinde kıraathane işleten "Buz Adam" lakaplı Atanur Öner ise limanda kar banyosu yaptı. Limandaki bir aracın üzerinde bulunan 20 santimetre yükseklikteki karlar kürekle yere atıldı. Soyunarak yerden aldığı karlarla banyo yapan Öner, kendisine de rakip tanımadı.

Termometrelerin eksi dört dereceyi gösterdiği limanda karları vücuduna süren Öner, eksi altı derece sıcaklıktaki denize girdi. Gözyaşı döktüren soğukta kendisini izlemeye gelen yakınları atkı, bere, eldiven ve paltolarla ısınmaya çalışırken denize giren Öner'e alkış tutarak destek verdi. Özellikle kış mevsiminde denize girdiğini belirten Öner, "Ben bunu her zaman yapıyorum. Deniz mevsimini onuncu ayda başlatıp altınca aya kadar sürdürüyorum. Her sabah denize girerim. Kendimi sağlıklı hissettiğim için denize giriyorum. Ayaklarımda yanma olurdu denize girmeye başladıktan onuda atlattım. Denize girdiğim için migren vardı o bile geçti. Yarım saat denizde kalabilirim. Artık vücudum soğuk suya alıştığı için sıcak su kullanmıyorum. Soğuk suda duş alıyorum. Bazıları Nisan'da denize giriyor. Gelsinler burada şimdi girsinler denize. Türkiye'de kendime rakip tanımıyorum" dedi.

Öner'in yakınları ise destek vererek kendisiyle gurur duyduklarını söyledi. Denizden çıkan Öner, soğuk su ile duş almak için limandan ayrıldı./iha