Dün hayatlarını kaybeden Söke'nin sevilen kişilerinden önceki dönem Tariş Pamuk Birliği As Başkanı Zülküf Yavaş ile Gazeteci Selim Sabit Pülten son yolculuklarına uğurlandı. Yavaş ve Pülten için Söke Kocacami'de kılınan cenaze namazına protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Zülküf Yavaş'ın cenazesi önce uzun yıllar görev yaptığı Söke Tariş Kooperatifi'ne getirildi. Okunan dualardan sonra çalışma arkadaşları tarafından gözyaşları arasında uğurlanan Zülküf Yavaş'ın cenazesi Söke Kocacami de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası asri mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine başta Tariş Pamuk Birliği yöneticileri ve diğer birlik yöneticileri katılırken Pamuk Birliği Başkanı Basri Özçoban “Merhumun ölümü camiamız ve pamukçumuz için çok önemli kayıp oldu. Zülküf Yavaş ömrünü pamukçu için Tariş'in bir adım daha ileriye gitmesi için adamış bir arkadaşımızdı, Tariş ve çiftçimizin başı sağ olsun” dedi.


Diğer taraftan yine dün hayatını kaybeden gazeteci Selim Sabit Pülten'de yine öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
Söke'nin iki sevilen ismi Zülküf Yavaş ve Selim Sabit Pülten'in cenaze törenine İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, Tariş Pamuk Birliği Başkanı Basri Özçoban, iki ailenin çok sayıda yakını katıldı.