Koç, “F.Bahçe'ye katkıları olmuştur. Ancak zorla kimseyi tutamazsınız. Roberto Carlos'un gidip, gitmemesi beni ilgilendirmiyor” dedi.

F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, kulüpten ayrılacağını açıklayan Brezilyalı Roberto Carlos ile ilgili olarak, “Roberto Carlos'un gidip, gitmemesi beni o kadar ilgilendirmiyor” dedi. Son zamanlarda konuyla ilgili yapılan değerlendirmelerde doğruluk payı olduğunu anlatan Koç, “F.Bahçe'ye katkıları olmuştur. Gidip, gitmemesi beni o kadar ilgilendirmiyor. Zorla kimseyi tutamazsınız. Bu olay bir netliğe kavuşmalı” diye konuştu. Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen 'Sports Marketing' konulu panele katılan Koç, katılımcı öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük markaları olduğunu savunan Koç, “F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş Başkanları omuz omuza verirse, Türk futbolu iyi noktalara gelir” değerlendirmesinde bulundu. “Güiza'nın Türkiye bir tatil ülkesi. Gitmek istiyorum” şeklinde çıkan haberlere de tepki gösteren Koç, haberin kaynağı olduğu ileri sürülen CR televizyonunu araştırdıklarını, İspanya'da böyle bir televizyon kanalının olmadığını söyledi. Çocuklarının başka bir takımı tutması halinde, onlara bakış açısının değişeceğini ifade eden Koç, şunları söyledi: “Babam Beşiktaşlı. Baba-oğul maç seyretmeye gidemiyoruz. Benim çocuklarım başka bir takımı tutarlarsa, ya hayatta olmam, yada onlara bakış açım değişir. Babam tüm maçları izliyor. Benim Fenerbahçeli olacağımı bilseydi, beni Beşiktaşlı yapmak için daha çok uğraşırdı.”

UNİFEB'lilerle Anıtkabir'de

Ali Koç, Gazi Üniversitesi'ndeki panelden önce Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı. Törene 1907 UNİFEB F.Bahçeliler Derneği üyesi 38 şehir ve 65 üniversiteden 2038 öğrenci katıldı. Koç, burada yaptığı konuşmada F.Bahçe'nin stat gelirleri açısından Bayern Münih'ten sonra Avrupa'da ikinci sırayı aldığını söyledi.

'Cebimden öderim'

Brezilya'nın Corinthians takımının yıldız futbolcusu Ronaldo, Carlos ile gelmesi konusunda konuştuklarını söyledi ve “Onun transferini cebimden bile öderim. Kendisi de gelmek istiyor” dedi./yeni şafak