Bir pitbull tarafından ısırılan Öykü Serter, olay sonrasında basında çıkan 'reklam' yazılarına tepki verdi.

Travma geçirdiğini ve artık köpeklerden çok korktuğunu söyleyen Serter, Habertürk'te Oylum Talu'nun programında yazılanlarla ilgili düşüncelerini söyledi. Pitbulların çenelerinin ıssırdığında 2 ton bastığı hatırlatması üzerine Serter, "Kilitleyemedi onu da söyleyeyim. İşte, 2 ton basarmış, elleriyle açmış, vay be ne güçlüymüş de böyle kendi çaplarında dalga geçenler de var. Bu ciddi bir mesele. Gerçekten travma yaşadım.. Kendimi ıssırtarak, böyle bir başarım var. Tut tut derler ya aynen öyle yapmışım, bu bir reklammış" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Öykü Serter, olayın altını çizip kanatmak gibi bir derdi olmadığını da sözlerine ekleyeyerek "Reklam diyenlere, gerçekten çok vicdansızlarmış diyebiliyorum" ifadesini kullandı. Serter, olaydan sonra gazetecilerin kapısında günlerce beklediklerini söyleyerek o aciz durumunu göstermek istemediğini ancak haber alma haklarını da gözeterek basın açıklaması yaptığını anlattı.

Kamu davasının sürdüğünü söyleyen Öykü Serter, pitbull sevenlerin de kendisini yanlış anlamamasını vurgulayarak hayvanın uyutulmasını da istemediğini belirtti ve korkusunu yenebilmek için bir köpek almayı istediğini sözlerine ekledi.

Televizyon Gazetesi