Hafta sonu sahasında Muğlayı konuk edecek Aydıspor 1923 bu maçtan 3 puan alıp rakibi İzmirspor"un kendi evinde Çine Madranspor"a puan kaybetmesini bekleyecek.
Bu hafta Denizli"de 2 puan bırakarak liderlikten olan Aydınspor 1923 bu hafta konuk edeceği Muğlaspor maçının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Mesut Toros yönetiminde kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdüren takımda sakat olan Sercan ile Bereketlispor maçında kırmızı kart gören Mustafa Akcam dışında takımda eksik bulunmuyor. Denizli deplasmanında sakat oldukları için dinlendirilen Saliou ile Semih Aral"ın ise Muğla maçında şans bulması bekleniyor.
"MUĞLA MAÇI 6 PUANLIK BİR MAÇ"
Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz Muğlaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Muğlaspor grubumuzdaki iddialı ekiplerden. Geçtiğimiz hafta İzmirspor maçında puan kaybetmeleri ölçü değil. Aynı şekilde, bizimde Denizli"de puan kaybetmemiz normal. Lig boyunca puan kayıpları olacaktır, her takımın başına gelecektir. En az hata yapan hedefe ulaşacaktır. Muğlaspor maçına yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak konsantre olduk. Muğlaspor maçı 6 puanlık bir maç. Galibiyet parolasıyla Muğla maçına çıkacağız” dedi.