Söke Ziraat Odası"nın ilk kadın delegesi Filiz Aykanat, en genç delegesi Aslan Akkoyun ve geçtiğimiz günlerde "Tarımın Yıldızı" seçilen Sökeli çiftçi Mehmet Muslu"ya plaket verdi.
Söke Ziraat Odası Meclis Toplantı Salonu"nda gerçekleşen törene Söke Ziraat Odası"nın Meclis Başkanı Mustafa Karababa, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek, Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve meclis üyeleri bulundu.
Söke Ziraat Odası"nın Meclis Başkanı Mustafa Karababa yaptığı konuşmada oda olarak genel kurul sürecinde bulunduklarını ve görev süreleri içinde görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Gerçekleştirdikleri plaket töreni ile Söke"de tarıma hizmet verenlerin daha iyi işler yapmak için şevk vermeyi amaçladıklarını belirten Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek, plaket verilen Filiz Aykanat, Aslan Akkoyun ve Mehmet Muslu"yu kutladı.
Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek yaptığı açıklamada, Ziraat Odası delege yapısı içinde Filiz Aykanat"ın yer almasını önemsediklerini belirterek; “Kadınlarımız tarım sektörünün içinde de varlar. Bugün delege olan kadınlarımız yarın Ziraat Odası yönetimi ve meclisi içinde yer alabilir, bu en büyük arzumuz” dedi.