Foster, "Can Kılıç" adını vereceği oğlunu haziran ayında kucağına alacak.

Ben rest çekince şak diye evlendik

Evlendiğinden haberimiz olmadı, duyduk ki hamileymişsin!
- Öyle... Çok magazinel bir insan olmadığım için nikahtan da habersizsiniz. Assos"ta açtığımız otelimizle geçen yaz birçok dergide haber olduk, ama evliliğimizi herkes duysun, öğrensin gibi bir maksadımız hiç yoktu . Düğün de yapmadık ki zaten...

Düğün yapmayı istemediniz mi?
- Bunu düşünecek zamanımız olmadı. Çok ani bir kararla, apar topar evlendik çünkü... Evleneceğimizden bizim bile haberimiz yoktu! Yaz sonunda düğün yaparız diye düşünüyorduk başlarda, ama sonra o da kaldı.

Nasıl yani? Ne zaman evlenmeye karar verdiniz de apar topar nikah masasına oturdunuz?
- Karar vermedik işte, öyle aniden oldu. Demek istediğim bu... Biz evlenmeyi konuşuyorduk ama ikimiz de evlilikten korkuyorduk. Ben bir rest çeker gibi yaptım, “Neden beni almıyorsun?” filan dedim, sinirlenir gibi oldum. O da “Restini gördüm” dedi ve şak diye evlendik!

Peki nikahta ne giydin? Konuklarınız kimlerdi?
- Beyaz ketenden uzun bir elbise giydim. Topu topu beş kişiydik nikahta... Behramkale"deki köyün muhtarı, iki şahidimiz ve annem... Sonra davullu zurnalı bir düğün yaparız dedik ama olmadı dediğim gibi...

Doğum ne zaman? Hamileliği nasıl geçiriyorsun?
- Doğum haziran ayında olacak. Hamilelik de gayet güzel geçiyor... Esasında anlık görüntülerde neşeliyim. Ama güne yayacak olursanız sırtım ve belim ağrıyor, kesinlikle uzanmam gerekiyor. Mesela buraya geldik, çekim yaptık ya, benim eve gidip kesinlikle uzanmam gerek. Neden sırtım ağrıyor diyordum, şimdi çekilen resimlere bakıyorum, kocaman olmuş karnım. Öne doğru gittiği için karnım, sırtta ağrı yapıyor.

Aşermelerin oldu mu?
- Hiç aşermelerim olmadı. En başında çok turşu, ekşi yedim. Sadece ekşi istedi canım. Demek ki vücudumun buna ihtiyacı varmış diye düşündüm. Sonra bitti bu istekler...

Bildiğim kadarıyla Assos"daki otelinizde kalıyorsun. Doğum için ıstanbul"a dönecek misin peki?
- Evet, eşimle birlikte Joy-inn adını verdiğimiz 8 odalı bir butik otel aldık, onu işletiyoruz. Tüm zamanımı da orada geçiriyorum. Rahat bir hamilelik yaşıyorum, doktorum da her şeyin normal olduğunu söylüyor. O yüzden doğum için ıstanbul"a gelmek niyetinde değilim.

Sezaryen mi tercih ediyorsun, yoksa normal doğum mu?
- Normal doğum yapmak niyetindeyim. Eğer doğum Assos"ta gerçekleşirse de sorun değil, orada çok iyi ebeler var; onlara gideceğiz artık.

Doğum fikri seni korkutuyor mu?
- Doğum korkusundan çok bebeğimin geleceğiyle ilgili korkularım var benim... Ona iyi bir gelecek sağlamak istiyorum.

Hürriyet