2009-2010 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Okulla bu yıl tanışan 1 milyon 307 bin ilköğretim öğrencisi ilk kez karne ile tanışırken yaklaşık 15 bin öğrenci ve 650 bin öğretmen, 8 Şubata kadar tatil yapacak. Didim"de ise 8 bin 353 öğrenci karne heyecanı yaşarken, 523 öğretmende ara yıl tatiline çıktı.

Bu gün yaşanan karne heyecanın da ayrı bir mutluluk yaşayan ise Başbakan Erdoğan"dan yeğeni için yardım isteyen Valiler İlköğretim Okulu 6/D sınıf öğrencisi Zeynep Cidan oldu. Cidan ilk yarıyıl tatiline derslerindeki başarılar sebebiyle Teşekkür Belgesi alarak girerken Başbakana verdiği okuma sözünü de yerine getirdi.

2009-2010 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Aydının Didim İlçesinde Liselerde 1850, ortaöğretim de ise 6503 olmak üzere toplam 8353 öğrenci karne heyecanı yaşarken, 523 Öğretmende ara yıl tatiline çıktı. Öğrenciler karne sevincini aileleriyle birlikte yaşadığı görülürken Didim"de ise karne sevincini yaşayan bir başka öğrenci ise Başbakan Erdoğan"ını Didim Ziyaretinde yeğeni için yardım isteyen Valiler İlköğretim Okulu 6/D sınfı öğrencisi Zeynep Cidan oldu. Zeynep Cidan derslerindeki başarılarından dolayı ilk yarıyı teşekkür belgesi alarak tatile girdi. Didimli Zeynep Cidan karnesin aldıktan sonra da Başbakan Erdoğan"a mesaj gönderirken “Karnemi aldık, bazı derslerimi de kendimce kırık notlarım var. Buna rağmen Teşekkür belgesi aldım. Başbakan"a verdiğim bir söz var ve okuyacağımı söyledi. İkinci dönem daha çok çalışıp, Takdir Belgesi alacam” dedi.

Cidan ileri de Savcı olmak istediğini de söylerken, yeğeninin durumunda aynı olduğunu ifade etti.