Ben 50 yaşına gelmiş bir adamım, çocuğum olmuş, çok genç çok güzel bir karım var. Böyle bir saçmalık yapmam. Zeynep"in açısından böyle bir şey var mı bilemiyorum. Zaten şimdi "hayatında biri var mı"diye sorsanız da kimse "var" demez. Her şeyi zaman gösterecek. Zeynep başka bir erkek için yuvasını yıkacak kadın değil.

* Oynadığı "Ayrılık" dizisinin isminin etkisinde kaldı galiba. Ama yanlış yapıyor. 2 tane çocuğu var, genç bir kadın. Yarın bir gün birine aşık olursun evlenirsin o aşk bitince yine ben istemiyorum mu diyeceksin, nereye kadar sürecek bu yani. Zeynep şimdi kendini o piyasadaki "ağır abiler"den nasıl koruyacak. İstanbul"da yaşıyoruz, burası kurtlar sofrası. Normal arkadaşıyla bir yere gitse bile sevgilisi diye yazacaklar, üzülecek.
* 15 gün olmuştu ona bir dükkan açmıştık ayakkabı tasarımı yapıyordu. O ne isterse yapmaya çalıştım. Oyalansın istedim sorumluluk sahibi olmasına yardımcı oldum. Fakat 1 hafta önce bana "Ben artık istemiyorum" dedi. "Yapma" dedim "Ben devam etmek istiyorum ama avukata gidersen geri dönmem" dedim. Bu kadar çabuk boşanacağımızı düşünmüyordu. Davanın 2 ay süreceğini belki sonra kurtaracağımızı düşünüyordu. Ama tabi bu çocuk oyuncağı değil.

* Evliliğimizde kavga gürültü de yoktu. Bir kere öyle bir hata yapmıştım. O da Zeynep"in tahrikinden dolayı olmuştu, kendimden utandığım için geri dönmüştüm. Ayrılmamızın sebebini sordum bana "Sen artık bana ilgi göstermiyorsun, sevgin azaldı, ben artık böyle hayat istemiyorum" diyordu. Böyle bir sebep olur mu?Evliliklerde zaman zaman aşınma, iniş çıkış olur. Ben çalışıyorum sabah-akşam doğum oluyor, yoğunluk oluyor, her dakika aynı ilgiyi gösteremem ki.
Zeynep Tokuş

* Sonuçta ben bir oyuncuyla evlendiğimi biliyordum. Tutupta onu kapatmak zaten istemem. Ben de Karadenizliyim zaman zaman sinirlenir parlarım, ama bir o kadar da yufka yürekliyim, gidip özrümü dilemesini de bilirim ve sorunları hallederim. Zaten genelde biliyorsunuz hep kadınlar bırakır. Kim görmüş ki erkek kadını bıraksın. Biz salağız erkekler olarak çok yufka yürekliyiz.