Süperstar Ajda Pekkan, bugün Malatya'ya gelerek Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk cerrahisinde yatan ve bugün 1 yaşına giren Zeynep bebeği ziyaret etti.
Çocuk cerrahi bölümü yoğun bakım ünitesinde yatan Zeynep'i ziyaret eden Ajda Pekkan, baba Hamit Kurt'a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmezken, Ajda Pekkan'ın, Zeynep bebeğe çeşitli armağanlar getirerek verdiği ve yakından ilgilendiği öğrenildi.

Gerçekleşen bu sürpriz ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Ajda Pekkan, Zeynep bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu ve yürüyecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Pekkan, ziyarette duygusal anların yaşandığını belirterek şunları söyledi;

“Zeynep bundan sonra bizim, hepimizin. Kendisi farkında bir takım şeylerin. Ama iyileşmeye azmetmiş kararlı gördüm. O yüzden de içeride çok duygusal anlar yaşadım. Bugün onun doğum günüydü. Aslında doğum gününü kutlayacaktı, kutlayacaktık hep beraber.”

Yaşanan terör olaylarının bu toplumun yarası olduğunu dile getiren Ajda Pekkan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Mağdur olan insanların mümkün oldukça yanında olmalıyız. Tabii ki, herkesin maddi durumu müsait olmayabilir ama manevi olarak desteğimizi hissettirirsek, onlar için çok önemli. Hepimiz için çok önemli, çünkü bu bir sinerji, bu birbirimizle var olmamızı birlikte yaşadığımızı anlatan bir his. Onun için bu yaralar bitsin diyorum, bu şiddet bitsin artık diyorum. Çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor. Bir sürü güzel insan görüyorsunuz neler oluyor, bu olaylar artık olmasın.”

Hastane önünde bekleyen hasta yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği Süperstar Ajda Pekkan, daha sonra hastaneden ayrıldı.