Yaklaşık 3 yıl önce kendisinden 16 yaş küçük emlakçı Levent Süren ile evlenen ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in mutluluğu uzun sürmedi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyel boşanma davası açan Özer, bugün eşi ile birlikte mahkemeye çıkıyor.

Ev ararken tanıştığı kendisinden 16 yaş küçük olan emlakçı Levent Süren ile 27 Şubat 2006'da ani bir kararla nikah masasına oturan Zerrin Özer'in evliliği 3 yıl sürmedi.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvuran sanatçı, eşi ile anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çift bugün saat 12.00'da hakim karşısına çıkıyor. Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'ne Zerrin Özer'in avukatı tarafından verilen boşanma dilekçesinde çiftin uzun süredir geçimsizlik yaşadığı ve tarafların birbirlerinden bir talepleri olmadığı belirtildi.

Evlerini ayırmışlardı

Zerrin Özer evlendikten bu yana eşi Levent Süren'in ailesinin de yaşadığı Beylikdüzü'nde oturuyordu. Ancak Zerrin Özer, işlerine uzak olduğu için
Beylikdüzü'nden taşınmaya karar verince bu karara eşinin katılmadığı belirtildi. Galata'da bir eve taşınan sanatçı Zerrin Özer'in eşi Beylikdüzü'nde kalmayı tercih etti. Özer'in uzun süredir eşi ile maddi ve manevi sorunlar yaşadığı da ileri sürüldü.

HÜRRİYET