Zerrin Özer'in "Beyaz'ın alnını karışlarım" sözüne ünlü şovmenin yanıtı: Anlamadan tepki vermiş ve çok ayıp etmiş!..

Beyazıt Öztürk; önceki akşam katıldığı bir davette, gazetecilerin Zerrin Özer'in, "Ben Beyaz'ın alnını karışlarım" sözünü hatırlatması üzerine, "Zerrin Hanım gerçekten ayıp etmiş" dedi.

YANLIŞ ANLAŞILMIŞ

Bugüne kadar kimseyle polemiğe girmediği için 'Beyaz' olarak kaldığını söyleyen ünlü şovmen, "Bazı insanlar zaman zaman benim hakkımda konuştu ama ben bunların hiçbirisine cevap vermedim. Zaten cevap verseydim, şimdi bu konumda olmazdım" diye konuştu. Zerrin Özer'in neden sinirlendiğine de bir anlam veremediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, şunları anlattı:

"Bir dönem televizyon programımda 'Dört yapraklı yonca olan sanatçıları programımda konuk etmek isterim' demiştim. Ama aradan çok zaman geçti ve benim bu söylediğim söz, 'Dört yapraklı ses sanatçısı' olarak algılandı. Bu yanlış anlama üzerine Zerrin Hanım 'Eğer Beyaz, dört yapraklı yonca sanatçı tabirinde benim ismimi söylemediyse, onun alnını karışlarım' demiş. Bu laf ile Zerrin Hanım çok büyük yanlış yapmış. Ben 'dört yapraklı sanatçı' diyerek Türkan Şoray, Filiz Akın, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit'i kastetmiştim."

GÜNAYDIN