Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ"ın Çorlu ilçesi Rumeli Mahallesi"nde oturan Ethem Coşkun (37), eşi Çiğdem Coşkun (34) ve kızı Betül Coşkun (7), evlerine sohbet için gelen arkadaşları Ömer Tan Sarıkaya (32), Kemal Çağlar (32) ile Erdinç Özer (19), bir süre sohbet ettikten sonra gece geç saatte sobaya kömür atıp yattı.

Ethem Coşkun"un işe gitmemesi üzerine eve gelen bir arkadaşı, kapıyı çalmasına rağmen yanıt alamayınca demir korkuluklu pencere camını kırdı. İçeriden duman çıkması üzerine 112 Acil Servis ile 155 Polis İmdat"ı arayıp yardım istedi.

Bu arada, penceredeki parmaklık demirlerinden biri kesilerek, küçük bir çocuk yardımıyla kilitli olan kapının açılması sağlandı. Eve girildiğinde, salonda ve yatak odasında bulunan Ethem, Çiğdem ve Betül Coşkun ile Kemal Çağlar, Ömer Tan Sarıkaya ve Erdinç Özer"in öldüğü anlaşıldı.

112 Acil Servis ekipleri ile polisin incelemesinden sonra 6 kişinin cesedi Çorlu Cumhuriyet Savcısı"nın talimatıyla devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi sonucu, 6 kişinin sobadan sızan gazdan zehirlendiği tespit edildi.

MİLLİYET