“Bir gazete ne yaparsa 1 milyon tirajı olur?” sorusunun cevabının ekrana taşındığı yeni reklam filmi, 20 ulusal kanalda 275 bin saniye, 91 yerel TV’de de 228 bin 500 saniye yayınlanacak.
 
 
 
Zaman Gazetesi’nin sonbahar abone kampanyası kapsamında hazırlanan yeni reklam filmi televizyonlarda yayına giriyor. Alametifarika tarafından hazırlanan ve ünlü yönetmen Sinan Çetin tarafından çekilen yeni reklam filmi, 20 ulusal kanalda 275 bin saniye, Cihan TV networku ile de 91 yerel TV’de 228 bin 500 saniye yayınlanacak.
 
“Bir gazete ne yaparsa 1 milyon tirajı olur?” sorusunun cevabının ekrana taşındığı ve iyi gazete okurların ayağına gelir konseptiyle hazırlanan yeni reklam filminde gerçek Zaman dağıtımcıları rol aldı. Çekimlerin yaklaşık 2 gün sürdüğü reklam filminde, gün ağarmadan yola çıkıp, gazetelerini yaklaşık 1 milyon okura ulaştıran Zaman dağıtıcılarının gerçek hikayesi anlatılıyor.
 
Yönetmen Sinan Çetin, “Bu insanlar her gün sabah 4’te yola çıkıyor, diğer gazeteler okuru ayağına beklerken onlar yaz kış, dağ bayır demeden gazetelerini okurun ayağına götürüyor. Başlı başına çok güçlü bir hikaye. Bize düşen bunu tüm doğallığıyla ekrana taşımaktı” dedi.