Sivok-Ferrari büyülüyor... İkili, birbirleriyle uyumları ve başarılı performanslarıyla en az Beşiktaş"ın 100. yılındaki efsane savunmacıları kadar iyi olacaklarının sinyallerini veriyor.

Siyah-Beyazlılar, 100. yılda şampiyonluğu kazanırken, takımın Brezilyalı savunmacıları Zago ile Ronaldo bu başarıda büyük pay sahibiydiler. İki oyuncu da performanslarıyla herkese parmak ısırtıyordu. Ancak iki Sambacı takımdan ayrıldıktan sonra Kara Kartal defans bölgesinde hep sıkıntı yaşadı. Hatta Beşiktaş geçen sezon iki kupada zafere koşarken bile ciddi savunma hataları göze çarpıyordu. Önemli sorunlar yaşayan Siyah-Beyazlılar bu bölgede sorunu ortadan kaldırmak için yüksek miktarda bonservis bedeli ödeyerek, Genoa"dan Matteo Ferrari"yi kadrosuna kattı.

Denizli"nin planı...
İtalyan savunmacı, stiliyle Carlos Antonio Zago"yu andırıyor. İdmanlardaki tatlı-sert stiliyle dikkatleri üzerine çeken Cezayir asıllı yıldızın, Çek savunmacı Tomas Sivok ile uyum içinde olması gözlerden kaçmıyor. Teknik direktör Mustafa Denizli"nin de önümüzdeki sezon defans hattının göbeğini bu ikiliye emanet etmesi bekleniyor. Ferrari daha çok kesici bir rol üstlenirken, topun ileri çıkarılması görevini de Sivok yapacak. Sakatlığı nedeniyle sezona geç girecek olan İbrahim Toraman"ın da Ekrem Dağ ile birlikte sağbek mevkinde değerlendirileceği öğrenildi. Savunmanın solunda ise yeni transfer İsmail Köybaşı ile emektan İbrahim Üzülmez arasında büyük bir forma savaşı yaşanacak.