Lucescu’nun şansı yüzde 30. Gerets ise...
  G.SARAY’DA seçimde üyelerin yarısının oyunu almayı hedefleyen Ünal Aysal takımın başına sarı-kırmızılıları yakından tanıyan bir teknik adam getireceklerini açıklarken, VATAN gündemdeki üç adayın şansını değerlendirdi.
 
TERİM % 50: Camianın ihtiyaç duyduğu lider. Sarı-kırmızılılarda heyecanı geri getirebilecek bir isim. Şu an takım çalıştırmıyor olması ve Türkiye’den alacağı çok fazla rövanşının olması Fatih Terim’i ön plana çıkarıyor.
‘ÖNCE SEÇİMİ KAZANIN’ 
LUCESCU %30: Ünal Aysal, Luce ile çalışmayı çok istiyor. Ancak Romen çalıştırıcının Shakhtar Donetsk ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Lucescu kendisi ile görüşen Ünal Aysal’ın kurmaylarını geri çevirmezken ‘Seçim bitene kadar benim de Shakhtar’da şampiyonluk durumum belli olur. Siz seçimi, ben de şampiyonluğu kazanayım sonra konuşalım’ yanıtını verdi.
GERETS %20: Belçikalı teknik adam hazır kıta bekliyor. Ülkesinde yayınlanan gazetelere çok önemli bir takımdan transfer teklifi aldığını açıklarken, kulüp ismi vermekten kaçındı. Ancak Belçika medyasına göre bu takım G.Saray. Fatih Terim veya Mircea Lucescu olmazsa Eric Gerets ile anlaşacaklar.
 
Neill seçimi bekliyor
 
G.SARAYLI Neill, gizliden gizliye ‘kazan kaldırıyor’. Sözleşmesinin uzatılmamış olmasından dolayı rahatsız olan Avustralyalı, son 4 maçtır kendisini attırmak için uğraşmış, kasığında yırtık yüzünden sezonu kapadığını iddia ederek ülkesinin yolunu tutmuştu.
ANCAK idmanlara başlayan Neill, yeni kontrat için de umudunu 14 Mayıs’a bağladı.
 
Zapata muayene oldu!
 
G.SARAY’IN en çok eleştirilen isimlerinden Zapata, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde doktor olmak isteyen miniklere muayene oldu. Çocuklarla birlikte pasta kesen tecrübeli eldiven, “Amacımız taraftarı mutlu etmek. Geçen hafta kazandık, bu maçta da Kayseri’yi yenip seri yakalayacağız” dedi.