Taburcu olan Çolak, memleketi İzmir’in Kiraz ilçesine gidiyor. Yeni yüzüyle ailesinin yanına gideceği için mutlu olduğunu söyleyen Çolak, bunun kendisi için çifte bayram olduğunu söyledi.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nden taburcu olmasının ardından İzmir’e direk otobüs bulamayan Çolak, 6 saatlik otobüs yolculuğu ile Nazilli’ye geldi. Çolak’ı Nazilli’de ise Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ile birlikte Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Bülbül, Özcan Kaymak ve Muzaffer Çatmacı karşıladı. Kendisinin ameliyat olmasında ve ameliyat sonrasında ailesine destek çıkılmasında ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin çok büyük emekleri olduğunu ifade eden Turan Çolak, yöneticilere tek tek teşekkür etti. Nazilli otogarında çay içen Çolak ve AK Partili heyet kendilerine ait özel araca binerek 93 gündür ailesini görmeyen Turan Çolak’ın hasret gidermesi için Nazilli’den ayrıldı.

ÇİFTE BAYRAM YAŞIYOR

Bugün çok mutluyum çünkü iki bayram bir arada yaşamış olacağım diyen Turan Çolak; “Ailem yeni yüzümü görecek. Kiraz’a yeni yüzümle gireceğim. Başkanımız sağ olsun benimle çok ilgileniyorlar. Kendileri Antalya’ya kadar gelmeyi istediler ama ben gerek yok dedim. Ama gene Nazilli’ye kadar gelerek beni karşıladılar. Bu zorlu süreç sırasında gerek beni telefonla gerekse ailemin yanlarında olarak büyük destek verdiler kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

DOKTORUN UYARILARINI DİKKATE ALACAK

Doktorlarım bayram süresinde yiyeceği gıdalara dikkat etmesini istediğini söyleyen Çolak; “Hasta olan veya grip olan insanlara fazla yaklaşmamı istediler. Kalabalık ortamda maskesiz olmamam gerektiğini söylediler. Hocam bizzat uyardı bu konularda beni. Bende bu konuda tabi ki duyarlı olacağım.”

BAYRAM SONRASI MİNİK OPERASYON

Şuanda göz kirpiklerimi çok az da oynatabiliyorum diyen Çolak; “Kirpiklerimi azıcık ta olsa oynatmak benim için çok güzel bir duygu. Hocamın dediği gibi 6 ay sonra bu hareketleri çok daha kolay yapacağıma inanıyorum. Fizik tedavi sürecim devam ediyor. Göz kanalları için şuan suratımda bir kanal var. Bayramdan sonra bunlar da alınacak.”

ÇOLAK DA ORGANLARINI BAĞIŞLAYACAK

Herkesi organ bağışlamaya davet eden Turan Çolak; “Türkiye’nin her yerinde organ bekleyen çok insan var. Organ nakli bir kişi değil 4-5 kişiyi kurtarıyor. Buna sadece yüz nakli diye bakmamak lazım. Böbrek nakli, kalp, kornea gibi birçok rahatsızlığı bulunan insanlar sıralarda organ bekliyor. Herkes organ bağışlayarak hayat kurtarabilir. Bende organ bağışlamayı düşünüyorum. Ailelerin bu konuda duyarlı olmasını diliyorum. Çünkü sıradaki organ bekleyen kişi siz olabilirsiniz” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png