Ülkesinden bir deyim kullanan Aragones, “İspanya'da derbiler için 'futbolcular sahaya kafası soğuk ama kalbi sıcak çıkmalıdır' derler. Biz de kafamızı toplayıp serinkanlı olacağız” diye konuştu.

F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones, pazar günü karşılaşacakları G.Saray maçının şampiyonluğu belirleyen bir mücadele olmayacağını açıklarken rakiplerinden de çekinmediklerini açıkladı. FBTV'da Fatih Demirkol'un sunduğu “Aragones ile teknik analiz” programına konuk olan İspanyol hoca, “G.Saray, F.Bahçe'nin rakibi olmasından dolayı ekstra saygıyı hak ediyor. Tek düşüncemiz, çabamız 3 puan” dedi.
Sözlerine ülkesinden bir deyimle devam eden Aragones, “İspanya'da bu tip derbiler için 'sahaya kafası soğuk ama kalbi sıcak çıkmalıdır' deyimi kullanılır. Bunun anlamı kafayı serinkanlı ve konsantre tutmak ama bir yandan da yüreğini ortaya koymaktır. Biz de serinkanlı olacağız ve yüreceğimizi ortaya koyacağız” diye konuştu. Dede, derbiyi kilit maçı olarak görse deşampiyonluğu belirlemeyeceğini kaydetti.


Aurelio CAS tartışması


F.Bahçe'nin Aurelio davasında 5 milyon 250 bin dolar tazminat kazanmasına farklı tepkiler geldi. Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, CAS'a yapacakları başvuruda gülen tarafın kendileri olacağını belirtirken tek kuruş ödeme yapmayacaklarını söyledi. F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise Aurelio yerli statüsünde olduğu için, yerel mahkemenin verdiği kararın geçerli olduğunu söyledi.


Lugano'da mutlu sona doğru


İtalyan kulüplerinden biriyle anlaştığı iddia edilen Lugano konusunda F.Bahçe yönetimi rahat. Uruguaylı futbolcunun İtalya gitmeyeceğini belirten Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Lugano'nun menajerinin Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Her iki tarafta gereken fedakarlığı yapacak ve mutlu sona ulaşacağız” dedi.