Gaziantep'te AKP'nin ilçe belediye başkan aday adayları için yapılan temayül yoklamasında yumruklu kavga çıktı. Tekmelerin havada uçuştuğu kavga partililerin müdahalesiyle büyümeden önlendi

Gaziantep'te AKP'nin ilçe belediye başkan aday adayları için yapılan temayül yoklamasında yumruklu kavga çıktı. Tekmelerin havada uçuştuğu kavga partililerin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Kalender Plaza'da düzenlenen ve Gaziantep'in 9 ilçesinin AKP belediye başkan aday adayları için yapılan teşkilat yoklamasında, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un başkanlığındaki heyetin huzurunda ön seçim yapıldı. Zaman zaman gerginlikler yaşanan temayül yoklamasında, bazı partililerin sandık başında müdahalede bulundukları şikayetleri üzerine bu kişiler, sandık başından uzaklaşmaları konusunda anonslarla uyarıldı. Bu sırada Yavuzeli Belediye Başkanı Ali Sakar ile diğer rakiplerinden Ramazan Çelik'in taraftarları arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyeyerek yumruk ve tekmeli kavgaya dönüştü. Kavga, iki adayın yakınlarının da karışmasıyla büyüdü. Olaya müdahale eden sivil polisler ve partililer kavgayı daha fazla büyümeden önledi.

Daha sonra Başkan Ali Sakar ile Ramazan Çelik kürsüye çağrılarak birlikte elleri havaya kaldırıp barış pozu verdirildi.