ÜNLÜ şarkıcı Metin Şentürk (42) ile Kalkavan Ailesi'nin fertlerinden Fulya Kalkavan, 2006 yılının Mayıs ayında "gizlice" evlendiler. Tarabya'daki bir tavernada gerçekleştirilen düğüne, çiftin evliliğine karşı çıkan gelinin annesi Meziyet Kalkavan ile babası Halis Kalkavan katılmadı. Bu süreçte troit kanserine yakalanan Fulya Şentürk , geçtiğimiz Şubat ayında eşinin evini terk ederek, babasının evine döndü ve aynı ay içerisinde Metin Şentürk'e İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı.

'TEHDİT EDİYOR'
Boşanma davası devam ederken Fulya Şentürk, avukatı Dilek Şahbaz Yılmaz aracılığıyla mahkemeye başvurarak Şentürk'e yönelik ağır suçlamalarda bulundu. Dilekçesinde troit (boynun orta kısmında bulunan bir doku) kanseri olduğunu anlatan Fulya Şentürk, Metin Şentürk'ün kendisini, evlerindeki hatlı telefonundan sürekli aradığını ve rahatsız ettiğini öne sürdü. Şentürk, "Metin, hem bana hem de aileme ağır hakaretlerde bulunup, bizi tehdit etmektedir. Kanserle mücadele etmeme rağmen bana, 'Yukarıda sevgilim var, şu an onunla yatıyorum', 'Dışarıda kendine dikkat et, söyle ailene onlar da dikkat etsinler' gibi tehdit içeren sözler söylüyor, bana ve aileme küfürler ediyor" iddialarında bulundu.

MAHKEMEDEN CEZA
İddialar üzerine mahkeme, Metin Şentürk'ün, Fulya Şentürk'ün oturduğu ikametgaha yaklaşmamasına hükmetti. Karar uyarınca Şentürk, eşine ve ailesine yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme eylemlerini içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Şentürk, eşini iletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek.Tüm bu yasaklar 6 ay boyunca geçerli olacak.