Bazı yerlerde sağanak yağmur altında konuşan, Kadıköy’den Beşiktaş’a Şehir Hatları vapuruyla geçen Bahçeli, “Bu ülkeyi AK Parti’den kurtaracağız” dedi. Bahçeli, İstanbul’un ilçelerinde özetle şunları söyledi:
 
Milletin kader seçimi
 
Bu seçim milletimizin geleceğinin kaderini belirleyecek. Yol kavşağındaki Türkiye’nin temel tercihlerinin, millet iradesi tarafından netleştirildiği bir seçim olacaktır. AK Parti’nin kötü yönetiminden kurtuluşunun önemli bir kilometre taşı olacaktır. Büyük bir katılımla millet iradesini ortaya koymalıyız. Milletvekili sayısı ve Meclis’teki gücüyle her türlü kararı, her türlü yasayı uygulamaya muktedirken 9 yıl kaybolan yıllar olarak dikkati çekmiştir. AK Parti’nin 3’üncü dönemi olmamalıdır. Yıpranmış, yorulmuş ve tükenmiş bir siyasi partidir. 3’üncü dönemi ısrarla istemelerinin nedeni, AK Parti’nin başta başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yolsuzluklara bulaşan herkesin Yüce Divan’da hesap vereceği korkusundandır. Gece gündüz çalışıp bu ülkeyi AK Parti’den kurtarınız. Bu aynı zamanda AK Parti’lilerin de kendi kendilerinin kurtuluşu olacaktır.
 
Ciddiyetsiz mücadele
 
 
Terörle mücadelede önemli bir ciddiyetsizlik olduğu eskiden beri biliniyor. Emniyet mensubu bir evladımız şehit olmuş, bir diğeri de yaralanmıştır. Tabii bunun burada duracağına dair herhangi bir işaret gözükmemektedir. Türkiye Cumhuriyeti devleti kararlılıkla terörle mücadelesini sürdürmelidir.
 
 
 
hürriyey