Milyonlarca takipçisi olan Snapchat fenomeni Amanda Cerny ile girdiği diyalog sonrası günlerdir Türkiye’nin gündeminde olan Yozgatlı Dayı olarak bilinen Cafer Lalek, Twitter’dan yaptığı açıklama ile kendisini ifşa ederek gerçek fotoğrafını paylaştı. 

NELER YAŞANMIŞTI?

25 yaşındaki ABD'li Snapchat yıldızı Amanda Cerny, ‘Ada hayatı' yazdığı seksi bir pozunu Twitter'dan paylaştı. Pek çok takipçisinden beğeni alan Cerny'ye Türkiye'den Cafer Lalek adında bir Twitter kullanıcısı yanıt yazdı. ‘Yozgada gelirsen seni bir gün misafir edebilirim' yazan kullanıcıya Cerny'den cevap geldi: ‘Bing çok kötü bir çeviri yaptı, hahaha. Ama anladığım kadarıyla Türkiye'yi ziyaret etmem gerektiğini söylüyorsun'. Amanda Cerny'nin bu yanıtı Twitter'da adeta patladı. 3 bin Retweet ve 5 bine yakın beğeni alan bu yanıtın üstüne Cafer Lalek ‘Türkçen yog mu' yazdı. İkilinin bu yazışması üzerine Türk kullanıcılardan muhteşem yorumlar geldi.

EVLİLİK TEKLİFİ GELMİŞTİ

Bu kez Amanda Cerny'nin bir paylaşımı olay oldu. Elinde bir yüzükle ‘Benimle evlenir misin?' diyen Cerny'nin fotoğrafı paylaşım rekorları kırdı. İkilinin bu yazışması üzerine Türk kullanıcılardan muhteşem yorumlar gelmişti