Erken bir bahar temizliği yapacağını açıklayan YouTube sitede yeni değişiklikler yapacağını duyurdu.

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube, uzun süredir zarar ediyor. YouTube'un sahibi olan Google da sabırla YouTube'un kar edeceği günleri bekleyerek yatırım yapmayı sürdürüyor. YouTube da yenilikler yaparak sunduğu hizmeti geliştirirken, maliyetleri de düşürmeye çalışıyor.

YouTube'dan kullanıcı tecrübesi yöneticisi Margeret Stewart, YouTube yeni bahar temizliğinde bazı özellikleri çıkartacağını, bazılarını değiştireceğini ve bir takım yeni özellikler ekleyeceğini açıkladı. Yeni on yılın heyecanı ve YouTube'un kuruluşunun 5. yıldönümü, bu yeni değişikliklerin arkasındaki itici gücü ve heyecanı oluşturuyor.

YouTube'a 2000 değişiklik önerisi!

Margeret Stewart "Yapabileceğimiz ve uygulamaya koyabileceğimiz yeni şeyler hakkında pek çok fikrimiz var. Ama bunların hepsini yapmak çok vakit alacağı için bazılarını erkenden uygulamaya çalışacağız" diyor.

Açıklamasının devamında bunun kullanıcılar için sitenin genelinde istikrar sağlayacak bir tasarım anlamına geldiğini söylüyor. Hedeflendiği şekilde pürüzsüz çalışmayan özellikler, olmaları gereken hale getirilecek. Aksayan yanlar gerekli ilgiyi görecek. Genel olarak baktığımızda YouTube açıklamasının oldukça yuvarlak olduğunu görüyoruz.

Kullanıcılar 2.000 kadar değişiklik önermiş durumda. Ancak bu kadar çok değişiklik elbette olmayacak. Bu istekler analiz edilecek ve gereken yapılacak.