Eskişehir"de son dakika
Ligin yenilgisiz 4 takımından biri olan Eskişehirspor, Kayseri karşısına mutlak zafer için çıkacak. Bu sezon sahasında oynadığı 3 maçı da kazanan Kırmızı Şimşekler"de, zorlu 90 dakika öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik ve teknik ağırlıklı idmanla sürdüren Eskişehirspor"da, teknik direktör Rıza Çalımbay"ın en büyük kozu Youla olacak.

"Coşku istiyorum"
Antrenmanlarda Gineli oyuncuyu özel olarak çalıştıran Çalımbay, hücum organizasyonlarını bu futbolcunun üzerine kurdu. Takımının son durumunu değerlendiren tecrübeli hoca, “Zirve yürüyüşümüz devam edecek. Tribünlerden coşku istiyorum, rakibe baskı istiyorum. Geri kalanını bize bıraksınlar” dedi.

Kayseri"de son dakika
Beşiktaş"ı deplasmanda devirip havaya giren, ancak geçen hafta Kasımpaşa ile berabere kalan Kayseri"de Eskişehir deplasmanı öncesi nefesler tutuldu. Çok zor bir maça çıkacaklarını belirten Sarı-Kırmızılılar"ın teknik direktörü Tolunay Kafkas, en büyük gol silahının Makukula olduğunu söyledi.

5 maçta 3 golü var
Yıldız futbolcunun 5 maçta 3 gol attığını dile getiren Kafkas, “Hafta boyunca onun üzerine çalıştık. Planlarımızı yaptık. Rakibimiz geride kalan 7 haftada yenilmedi, Eskişehir"e ilki başarmak için gidiyoruz” açıklamasında bulundu. Sarı-Kırmızılılar"da, sakat olan Saidou, Abdullah ve Eren zorlu 90 dakikada forma giyemeyecekler./fanatik