Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, özel hayatına dikkat etmeyen oyuncuları uyaracaklarını söyledi. Diyarbakır karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirten Hacısalihoğlu, bazı futbolcuların izin gününde grip olmasıyla ilgili olarak, “Profesyonel futbolcu özel hayatına dikkat etmeli. Her futbolcunun Trabzon'a yüksek maliyeti var. Kimse takımını şu ya da bu şekilde yalnız bırakmaya hakkı yok. Yönetim olarak sert şekilde ikazımızı yapacağız” dedi. Trabzonspor Asbaşkanı, forvet takviyesini düşündüklerini belirtirken, Broos'un oyun taktiği nedeniyle orta saha oyuncularının da gol attığını söyledi. Hacısalihoğlu, Toulouse maçının zor geçeceğini de söyledi.

Trabzon'da hedef kaliteli golcü

Diyarbakır maçında Trabzonsporlu taraftarların 'Fatih Tekke' tezahüratlarıyla yönetimi protestoları başkan Sadri Şener ve yönetimi harekete geçirdi. Yönetim Kurulu'nun Colman ve Cale'nin satılması ve süper bir forvet transferinin alınması kararı alındığı bildirildi. Sportif Direktör Ünal Karaman da forvet için hemen araştırmalara başladı.


Biletler bugün satışa çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fransa'nın Toulouse takımı yarın Trabzon'a gelecek. Bu arada maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Satışlar ilk gün için sadece Taraftar Kart sahiplerine olacak. Yarın ve maç günü ise tüm biletler satışa çıkacak. Bilet fiyatları şöyle: Açık: 30 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı Yan: 80 TL, Kapalı Orta: 100 TL, VIP: 250 TL.


Trabzon'da Toulouse alarmı

Perşembe günü Avrupa Ligi play-off maçında Toulouse ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da futbolcuların dünkü çalışmada moralsiz oldukları görüldü. Teknik direktör Hugo Broos, önemli bir maç oynayacakları ve toparlanmalarını isterken, yardımcılarıyla birlikte takımı motive etmeye çalışıyor. - yenişafak