2010-2011 Yılı Eğitim Programı dahilinde Performans Yönetim Sistemi Eğitim Semineri Kuşadası Ticaret Odası hizmet binasında yapıldı.
Özkan Danışmanlık Eğitim Merkezi yetkilisi Mehmet Özkan'ın verdiği eğitimde, performans yönetiminin tanımı, unsurları ve önemi, aşamaları, organizasyon şemasının performanstaki önemi,iş süreçlerinin ve iş analizinin performanstaki önemi, performans hedefleri, performans değerlendirmesinin nasıl yapılacağı, değerlendirme aşamasında dikkat edilmesi gereken konular ve sonuçların nerelerde ve nasıl kullanılacağı anlatıldı. Büyük ilgi gören seminere, Kuşadası Ticaret Odası personelinin yanı sıra çeşitli
kurumlardan çalışanlar katıldı. Verilen seminerin iş hayatlarına katkı sağlayacağını söyleyen katılımcılar düzenlenecek diğer seminerleri de takip edeceklerini bildirdi.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, 2010-2011 Yılı eğitim programları çerçevesinde gerçekleştirilen seminerlerin devam ettiğini, Stres Yönetimi konulu bir sonraki seminerin 7 Aralık Pazartesi günü yapılacağını söyledi. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, konuşmasında, "Seminerlerde katılımcı sayımız 25 kişi ile sınırlı. Bu nedenle katılmak isteyenlerin bir an önce Odamızın eğitim birimine kesin katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir" dedi.