90'larda çıkardığı albümler ile unutulmayanlar arasında yerini alan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da paylaştığı fotoğraf ile hayranlarının gözünü açtı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, Hilal Cebeci'ye özendi! Çektiği fotoğrafları Instagram'da yayınlayan Evcimik, önceki gün de takipçileriyle yarı çıplak fotoğrafını paylaştı. Ama aslında çıplak olan Yonca Evcimik değil, üzerine giydiği mutfak önlüğü idi!

SOSYAL MEDYADA SOYUNAN SOYUNANA

'Vücudundan prim kazanıyor' yorumları ile çok eleştirilen Hilal Cebeci'nin soyunma akımına Türkiye'den kimler katılmadı ki... Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşler, ünlü şarkıcı Doğuş hatta Yıldız Tilbe bile sosyal paylaşım sitesi Twitter'da soyunarak kendilerinden bahsettirmişlerdi.

TWİTTER'DAN FİRMA REKLAMI YAPIYORLAR

Magazin gündeminde kalmak isteyen ya da unutulmaya yüz tutan ünlülerin yaptığı bu girişimler hayranlar tarafından tepki çekiyor. Buna rağmen 'soyunan ünlüleri' takip eden hayran sayısı ise artıyor. Twitter hesabından neredeyse normal paylaşım yapmayan Hilal Cebeci, Türkiye'de bu akımın öncüsü sayılıyor ve ünlü şarkıcı resmi sitesinden yaptığı açıklamalar ile Twitter hesabından firmaların reklamını yapabileceğini dile getiriyor.