Plakası alınamayan otomobillerden biri kaçarken diğer otomobil sürücüsü 33 yaşındaki Erkan Eröz gözaltına alındı. Köy sakinleri orta refüjün kaldırılmasına tepki gösterdi.
            Kaza, bugün saat 18.30 sıralarında Germencik İlçesi’ne bağlı Neşetiye Köyü’nde meydana geldi. Kimsesi olmadığı ve bir kahvehanede garson olarak çalıştığı öğrenilen 33 yaşındaki Remzi Teke’ye, İzmir- Aydın karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada plakası alınamayan bir otomobil çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Teke, bu kez de arkadan gelen Erkan Eröz (33) yönetimindeki 07 AJJ 36 plakalı otomobilin altında kaldı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen talihsiz adam olay yerinde can verdi.
KÖYLÜLER TEPKİ GÖSTERDİ
            Kimsesiz olduğu ve yaklaşık bir yıldır Neşetiye Köyü’nde yaşadığı öğrenilen Remzi Teke’nin kazada can vermesinin ardından bir grup köylü yolu trafiğe kapatmak istedi. Köylülerden 38 yaşındaki Süleyman Önder, “Karayolları bu yolun ortasındaki refüjü kaldırdı. Yolda hiçbir ışıklandırma yok. Bu kaçıncı kaza? Kimse önlem almıyor” diyerek tepkisini gösterdi. Jandarma ekipleri Teke’ye ilk çarpan ve plakası tespit edilemeyen otomobilin bulunması için çalışma başlatırken, ikinci otomobilin sürücüsü Erkan Eröz gözaltına alındı.
(Fotoğraf: Cem Ulucan)

07.20111212220023.jpg

10.20111212220033.jpg