Kazada araç sürücüsü yaralanırken, kazayı gören diğer şoförler de yoldaki çukurlar nedeniyle araç kullanırken zor duruma düştüklerini söylediler.
Kaza, bugün sabah saatlerinde İnönü Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 YE 691 plakalı özel otosu ile sabah dışarı çıkan Abdil Başyiğit (20) yağmur sularıyla dolu yoldaki çukurları girmemek için manevra yapmaya başladı. Yoldaki çok sayıdaki çukurların bazılarından kurtulan Abdil Başyiğit, diğer çukurlardan kurtulmak isterken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç tarlaya uçtu.
Kazayı gören vatandaşların durumu hemen 112 Acil servis ekiplerine ve polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri araç sürücüsü Başyiğit’i ilk müdahaleyi kaza bölgesinde yaptıktan sonra Didim Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar yol üzerindeki çukurlardan şikayet ederken, yağmurlu günlerde çukurların su ile dolması nedeniyle araçlarıyla çukurlara girmemek için yol üzerinde araçlarla birçok tehlike atlattıklarını ifade ederek yolun onarılmasını istediler.
Yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

20120127ay512120_02.jpg