Deniz Feneri derneği Ege Bölge Temsilcisi Rahşan Oto, ramazan ayı boyunca 250 bin kişiye iftariyelik dağıtacaklarını belirtti.
Adnan Menderes Bulvarı'nda iftar vaktinde tıkanan trafik nedeniyle, evlerine ulaşamayan sürücülere Deniz Feneri Derneği Ege Bölge Temsilciliği tarafından içerisinde hurma ve kek bulunan iftariyelik dağıtıldı. Bir çok vatandaş derneğin bu jesti karşısında şaşırsa da uygulamanın devam edeceği belirtildi.
Deniz Feneri Derneği Ege Temsilcisi Rahşan Oto, iyilik hareketinin her yerde devam etmesi gerektiğini küçük de olsa insanlar arasındaki yardımlaşmanın barış ve hoşgörüyü beraberinde getirdiğini belirten Deniz Feneri Derneği Ege Bölge Temsilcisi Rahşan Oto “Ülkemizde birçok şehirde iftar vaktinde trafik iyice kilitlenir. Eğer siz de hiç kimsenin yaşamak istemediği bu trafik sıkışıklığında aracınızda direksiyonunuzun başında ya da bir toplu taşıma aracında sıkışıp kalmış, orucunuzu açmak için bir yudum su bile bulamıyorsanız hiç endişelenmeyin. Tam ezan okunmak üzereyken ve siz orucunuzu nasıl bozacağınızın telaşı içindeyken Deniz Feneri"nin iftariyelik dağıtım ekibi imdadınıza yetişir. İftariyelik dağıtım ekibimiz, özellikle trafiğin tıkadığı noktalarda Ramazan ayı boyunca bu hizmeti verecek” dedi.