Çünkü daha yolun çok başında. İnşallah zamanla olur” dedi

Cim-Bom"un, Ziraat Türkiye Kupası"nda Denizli Belediye"yi 5-1 yendiği maçın ikinci yarısında oyuna girip, attığı 2 gol ve performansıyla büyük takdir toplayan Emre Çolak için Başkan Adnan Polat, “Daha yolun başında” yorumunu yaptı.
Karşılaşmadan sonra gündeme gelen, “Emre Çolak yeni Arda Turan mı?” sorusunu, Milliyet için yanıtlayan Başkan Polat, genç yeteneğin önünde uzun bir yol bulunduğuna dikkat çekti. Polat, “Şimdilik bu benzetme için erken. Çünkü Emre yolun başında. Zamanla inşallah olur” diye konuştu.
Adnan Polat, henüz 18 yaşındaki Emre Çolak"ın ilerleyen yıllarda sarı-kırmızılı takıma çok büyük katkıları olacağını ifade ederek, genç oyuncunun, Arda olma yolunda ilerlediğinin altını çizdi.
Kupa maçında galibiyetten çok Emre"ye sevindiğini de kaydeden Başkan Polat, “Takım olgusunu en güzel şekilde yansıtıyoruz. Arda"nın hareketi, takımın genç bir oyuncuyu kazanmak için gösterdiği kenetlenme insanı gerçekten duygulandırıyor” dedi.
Bu arada Galatasaray"ın son gözbebeği Emre Çolak, 9 yaşından bu yana sarı-kırmızılı takımın altyapısında oynuyor. Geçen yıl sözleşmesi 3 yıl uzatılan Emre aylık 3 bin TL maaş alıyor.



"İki golü de Arda attırdı"
Emre Çolak, Denizli Belediyespor maçında attığı 2 golde, kaptan Arda Turan"ın çok büyük payı olduğunu söyledi.
GSTV"de yayınlanan, “90+” programına konuk olan genç yetenek, “Oyuna girerken hocamız beni çağırdı. Odaya gidip formamı değiştirdim. Arda ağabey beni orada görünce yanına çekip, "penaltı olura Emre"ye attıracağız, kimse topu almasın" dedi. Penaltı olunca da zaten topu alıp, hemen yanıma geldi. Golü onun sayesinde attım. Frikik golüm de Arda"nın sayesinde oldu. Ben aslında topun başına hiç gitmeyecektim. Sol ayaklı olduğum için beni çağırdı, "Ne yapalım. Orta mı yapalım, kaleye mi vuracaksın" diye sordu. "Kaleye vurayım" dedim, "Tamam" yanıtını verdi. Biraz da şansın yardımıyla baraja çarpan top gol oldu” ifadelerini kullandı. Emre Çolak, ilk hedefinin A takımda kalmak olduğunu sözlerine ekledi. / milliyet