Selçuk’un, trafik yüzünden tartıştığı cipin sürücüsü tarafından kurşun yağmuruna tutulduğu belirlendi. Kimliği tespit edilen saldırgan, arandığı 25 adreste de bulunamadı.

İşadamı Mahmut Ceylan’ın şoförü Ramazan Selçuk (48), önceki gece saat 20.30 sıralarında ünlü işadamının makam aracıyla seyir halindeyken, Taksim Meydanı’ndaki trafik ışıklarında bir cipin sürücüsüyle yol verme yüzünden tartıştı. Selçuk ve diğer sürücünün kavgasına, çevredeki vatandaşlar ve Taksim Meydanı’nda görevli Çevik Kuvvet polisleri müdahale etti. Küfürler ederek saldıran cip sürücüsü güçlükle yatıştırıldı. İki taraf karşılıklı şikâyetçi olmadığı için, olay yerinden ayrılmalarına izin verildi.

Arabaya 7 ona 2 mermi isabet etti

Selçuk, Ceylan Intercontinental Oteli’ne hareket etti. Ancak cip sürücüsü, Selçuk’u takip etti. Otele gireceği sırada arkadan selektör yapan cip sürücüsü, duran Selçuk’a kurşun yağdırdı. Selçuk’un göğsüne 1, kalçasına 1 kurşun isabet etti. Kızgın cip sürücüsü, ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralı Selçuk da hastaneye kaldırıldı. Polis, güvenlik kameraları ve çevredeki vatandaşların ifadelerinden, olayın trafik tartışması sonucu meydana geldiğini tespit etti. Beyoğlu’nda bir bar işlettiği belirlenen E.K. adındaki saldırgan, sabaha kadar 25 adrese düzenlenen operasyonlara rağmen henüz bulunamadı. Ceylan Intercontinental Oteli’nden yapılan açıklamada da, “Saldırı, bir trafik magandasının yaptığı adi bir olaydır” denildi. hürriyet