İlk yarışmada 50 bin lira kazanan ve ikinci kez yarışma şansı yakalayan Ülkühan, 500 bin lirayı kazanan ilk yarışmacı oldu. Son ikiye 500 bin TL ve 20 bin TL'lik kutularla kalan Yılmaz, Hamdi Bey'in 128 bin TL teklifine “hayır” diyerek kutusuna gitti. Yılmaz, ailesinin parayı alması konusunda tüm ısrarlarına rağmen “Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum” diyerek kutusuna gitti ve 500 bin kazandı. Yılmaz, beyninde tümör oluşma riski bulunduğu için 6 ayda bir doktor kontrolünden geçiyor.

BEYİN AMELİYATI OLDU

Bugüne kadar iki kez beyin tümörü ameliyatı olan Yılmaz, programın en eski yarışmacılarından biriydi. Yaklaşık 130 bölümdür programa katılan ve bir süredir de kutu tutan yarışmacı adayları arasında yer alan Yılmaz programda hüzünlü hikayesini milyonlarla şu cümlelerle paylaşmıştı:

“Ben de ailem ve çocuklarım olsun istiyorum ama sağlık sorunlarım var. Bu yüzden sevdiğim insanları yarı yolda bırakmak istemiyorum. Çünkü 6 ayda bir doktora gidiyorum. Ölümle burun burunayım. Çocuğum olursa ve bu hayattan aileme beş kuruş bırakmadan gidersem kahrolurum. Zaten öyle bir babalık olmaz. 500 bin TL kazanırsam, evlenirim, çocuklarım olur. Eğer ameliyat masasında kalırsam en azından onlara yaşamlarını rahat devam ettirebilecekleri para bırakmış olurum”. Bir markette 560 TL'ye çalıştığını anlatan Yılmaz, hayallerine kavuştuğunu söyledi./yeni şafak