İstanbul, 'Mickey Mause"nin Masal Kahramanları'ndan sonra bir kez daha Disney"in dünyaca ünlü kahramanlarını ağırlıyor. 'Disney Live! Mickey"in Müzik Festivali', 28 Ocak-6 Şubat günlerinde Haliç Kongre Merkezi"nde sahnelenecek.

İspanya"da yapılan dünya prömiyerinin ardından ilk kez İstanbul"da sahnelenecek müzikal gösteride, Mickey Mouse ve arkadaşları; 'Küçük Deniz Kızı', 'Aladdin' ve Disney/Pixar"dan 'Oyuncak Hikayesi'nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunacaklar. Madonna"nın koreografı tarafından hazırlanan bu gösteride dünya müzik listelerinin unutulmaz şarkıları yer alacak. Tüm aileye yönelik bu gösteride; Mickey, Minnie, Donald, Goofy; Ariel, Sebastian, Ursula; Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz ve Jessie"nin de aralarında bulunduğu 25"ten fazla sevilen Disney karakteri rol alıyor.

BİLETTE İNDİRİM
Beyonce, Gloria Estefan ve Cyndi Lauper"ın sevilen şarkıları başta olmak üzere, C+C Music Factory"nin dans ettiren şarkısı 'Everybody Dance Now'dan Baha Men"in dillerden düşmeyen şarkısı 'Who Let The Dogs Out'a kadar günümüzün en hareketli şarkıları, izleyenlere unutulmaz saatler yaşatacak.

12 Aralık tarihine kadar indirimli dönem fiyatları geçerli olacak. Bu tarihten sonra normal dönem fiyatları geçerli olacak. Gösterim sırasında küçük izleyiciler için 15 cm koltuk yükselticisi dağıtılacak. İndirimli bilet fiyatları, 70, 55, 45 ve 35 TL olarak belirlendi.