Bursa'da bir şair, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 5 metre uzunluğunda mektup yazdı. İkinci kata kadar uzanan mektup görenleri şaşkına çeviriyor.

Ankara'dan aldığı kitap yardımıyla AK Parti'nin bütün icraatlarını şiirde toplayan Kenan Süküt, 2 gün boyunca uğraştı. Geceleri uyku uyumadığını belirten Kenan Süküt, yazdığı şiiri AK Parti İl Başkanlığı binasında sallandırdı. İkinci kata kadar uzanan mektup görenleri şaşkına çevirdi. Bazı vatandaşlar eline aldıkları metre yardımıyla mektubun boyunu ölçtü.

Şiiri abartarak yazmadığının altını çizen Kenan Süküt, "Şiire kendiliğimden bir şey katmadım. Ankara'dan bana gönderilen AK Parti'nin yaptığı icraatları yazan kitabı aldım ve okudum, ona göre bu şiiri yazdım. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum. Türkiye'nin neresine gidersek gidelim AK Parti'nin yapmış olduğu eserler ortaya çıkıyor. Bunlardan gurur duyuyorum. Başbakanın yanındayız ve destekçisiyiz. Bende ona dayanarak ve onu sevdiğim için şiir yazdım. Şiir 5 metre 20 santimetre boyunda. Şiiri başbakanımıza vermek istiyorum. Şiiri 2 gecede tamamladım. 2 gün uyku uyumadan yazdım" dedi.

Kenan Süküt, daha sonra şiiri AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'a teslim etti.