Kadın meclisi içinde yer alan siyasi partilerin kadın temsilcileri, kadın örgütlerinin temsilcileri, okul aile birlikleri temsilcilerinin bulunduğu ve Söke Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen Kadın meclisi toplantısına Söke Kent Konseyi Başkanı Levent Tuna"da katıldı.
Yoğun katılımdan dolayı tüm kadınlara teşekkür eden Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç; “Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz ile her geçen gün etkin olan Kadın Meclisimiz gelecekte de elbirliği ile çok güzel işlere imza atacaktır. Bizimle birlikte çalışan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Kadınların toplantıya yoğun ilgi göstermelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Söke Kent Konseyi Başkanı Levent Tuna; “Kent Konseyimiz daha çok kadınlarımızın faaliyetleri ile etkin çalışmalarını sürdürmekte. Bu anlamda çok güzel ve verimli çalışmalarını gerçekleştiren kadın meclisimize herkesin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Demokratik açıdan kent yönetimlerinde çok önemli rolü bulunan Kent Konseyi içinde kadınların büyük ölçüde yer alıyor olmalarını çok önemsiyoruz” diye konuştu.
Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç"ın bir yıllık çalışmaları ile ilgili olarak gerçekleştirdiği sunum sonrasında toplantıda toplantıya katılan Söke İş-Kur Müdürü Yusuf Kıvrak; girişimcilere yönelik gerçekleştirilen kurslar ile ilgili bilgiler verdi. Taleplerin olması halinde yeni kursların açılabileceğini belirten İş-Kur Müdürü Yusuf Kıvrak; şartlara uyan kadın girişimcileri son dönemde KOSGEB ile gerçekleştirilen girişimcilik imkanlarından faydalanmaya davet etti.
Ayrıca toplantının sonunda Söke Kadın Meclisi ve Söke İş-Kur"un işbirliği ile düzenlenen kadınlara yönelik "hasta bakım ve refakatçi kursları"nda eğitmen olarak yer alan Söke Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinden Salim Başar"a teşekkür plaketi takdim edildi.