Gaziantepspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlı futbolcular, Kasımpaşa ile 13 Eylül Pazar günü Gaziantep'te yapacakları maça, teknik direktör Jose Coucerio'nun yurt dışında olması nedeniyle yardımcı antrenörler Jesus Quinito, Antonio Miguel, Samuel Pedroso, İsmet Ölmez ve kaleci antrenörü Jorge Silva yönetiminde hazırlanıyor.

Isınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başlayan bugünkü antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 ve dar alanda üç grup halinde oyun çalışmaları yapıldı. Antrenmana 19 Yaş Altı Milli Takım kampında bulunan Cenk Güvenç ve A2 takımda bulunan Soner, Mehmet Karakeçili ve Muhammet Şentürk katılmadı. Antrenman yenileme çalışmasıyla tamamlandı.

Bu arada, Portekiz'in SC Braga takımından transfer edilen Roland Linz ile Jorginho'nun antrenmandaki performansları teknik kadroyu ve yönetimi mutlu ediyor.

-KIZIL: ''AVANTAJIMIZI KULLANACAĞIZ''-

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Kasımpaşa maçını kazanarak ligde çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Kasımpaşa karşısında, kendi saha ve seyircileri önünde oynamanın avantajını kullanmak istediklerini ifade eden Kızıl, ''Ligde bu sezon kıran kırana geçecek, her maç zorlu olacak. Takımların güçleri birbirlerine denk gibi, tabii sürpriz takımlar da var. Özellikle yukarı sıraları zorlayan takımlar da var. Gaziantepspor, ligin üst sıralarını zorlayacak takımlardan biri. Taraftarlarımıza güzel bir 90 dakika izleterek, galibiyetle tanışmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynamanın avantajını kullanacağız. Bu tip maçları özellikle kazanmamız gerekiyor'' diye konuştu.

-''BİZİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR''-

Kendilerin kasıtlı olarak yıpratılmaya çalışıldığını, aslında kentin ve takımın yıpratıldığını öne süren Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu şehre ve bu taraftara layık olmaya çalışıyoruz. Her şeyin en iyisini ve doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Tüm taraftarımız ise bu yapılanlara inanıyor ve bizler de doğru adımlar atıyoruz, doğru kararlar alıyoruz. Yönetimimle birlikte nerede iyi bir futbolcu var, takımımıza katkı sağlar mı onu araştırıyor ve şehrimize getiriyoruz. Çünkü iddialıyız. Ve diyoruz ki, dünyada Türkiye, Türkiye'de Gaziantep. Bizim şehrimiz kutsal bir şehirdir. Önemli bir şehirdir ve onun içindir ki, bu kutsal bayrağı daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Kendi memleketinin takımına ihanet eden vatan hainidir. Onları tüm şehrin ve kamuoyunun önünde kınıyorum.''

Gaziantepspor'un genç ve yetenekli oyuncusu Murat Ceylan da lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, ''Kasımpaşa'yı yenerek çıkışa geçmek istiyoruz'' dedi.

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını coşkulu bir ortamda sürdürdüklerini ifade eden Murat Ceylan, ''Lige verilen arayı çok iyi değerlendiriyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kasımpaşa maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyoruz. Çünkü, önümüzde bizi bekleyen birbirinden zorlu maçlar var'' dedi.
HT