Cevizlibağ mevkiinde, aşırı hız nedeniyle meydana geldiği öne sürülen kazada, bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsünün kafası koptu.

4 gün önce D - 100 karayolu Bakırköy mevkiinde meydana gelen ve motosiklet sürücüsünün kafasının koptuğu trafik kazasının benzeri, dün yine yaşandı. 4 gün arayla ikinci kez yaşanan kaza, dün akşam D-100 karayolu Ankara istikameti, Cevizlibağ mevkiinde meydana geldi.

Uğur Ezer (26) idaresindeki 34 BH 8087 palakalı motosiklet, iddialara göre aşırı hız nedeniyle, D-100 ve yanyolu ayıran bariyerlere çarptı. Kazanın etkisiyle motosikletten fırlayan ve bariyerlere çarpan sürücü Uğur Ezer'in kafası koptu. Kafası vücudundan yaklaşık 10 metre uzağa fırlayen Ezer'in, çarpma sırasında kaskının çıktığı öğrenildi.

Feci kaza sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen ekipler, motosiklette bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin kazadan yara almadan kurtulduğunu gördü. Kazadan kurtulan kişi, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürülürken, yapılan incelemenin ardından Ezer'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir süre aksarken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

BU İKİNCİ KAZA

22 Ocak günü D-100 karayolunun Bakırköy mevkiinde meydana gelen motosiklet kazasında, Topkapı istikametine giden Onur Sual idaresinde 34 AF 4401 plakalı motorsiklet, bir anda önünde duran minibüse çarparak bariyerlere savrulmuştu. Bariyerlere sıkışan motosiklet sürücüsü Onur Sual'in de kafası kopmuştu.


Hürriyet