Minik Batuhan, 3. kattan düşerek komaya girdi, Manisa ve İzmir'de 7 hastane küçük çocuğu yer olmadığı için kabul etmedi ve aile sevk teyidi alınanamasına rağmen küçük çocuğu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktı

Manisa"nın Turgutlu ilçesinde 3. kattan düşerek ağır yaralanan, ilk götürüldüğü hastanede hayati tehlikesi bulunduğu belirlenen 2,5 yaşındaki çocuk, yer olmadığı için başka hastaneye sevk edilemedi.
Bunun üzerine, çocuk, ailesi tarafından hastaneye götürülmek üzere yola çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Albayrak Mahallesi Plevne Sokak"ta oturan Emine (28) ve Coşkun Özdemir"in (33) çocukları Batuhan Ramazan Özdemir (2,5), 3. katta evlerinin balkonunda oynarken dengesini kaybederek düştü.

Ağır yaralanan çocuk, ailesi tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olduğu bildirilen çocuğun Celal Bayar, Ege ve Dokuz Eylül tıp fakültesi hastaneleri ile İzmir"deki Behçet Uz Çocuk Hastanesi, Tepecik Araştırma Hastanesi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanı sıra Manisa Devlet Hastanesine sevk edilmesi için girişimde bulunuldu ancak nöbetçi doktorların girişimlerinden sonuç alınamadı.

Hastane yetkilileri, bağlantı kurdukları hastanelerde yer olmaması nedeniyle çocuğun sevki için teyit alınamadığını, komada olan çocuğun 112 Acil Servis"in ambulansıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildiğini bildirdi.

DHA