Sarı kırmızılı takımda son haftalardaki problemleri nedeniyle gündemden düşmeyen Brezilyalı oyuncu Cassio Lincoln yine, alınan mağlubiyet kadar konuşuldu.

Trabzonspor maçında olduğu gibi Eskişehirspor karşısında da maçı yedek kulübesinde tamamlayan Lincoln, maç öncesinde Bülent Korkmaz'a sakat olduğunu söyledi ama doktorlar oynamasında bir engel olmadığını belirtti.

KORKMAZ: MAÇA ÇIKMASINDA SAKINCA YOKMUŞ

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz konuyla ilgili şunları söyledi: "Lincoln bugün gelip bana sakatlığı olduğunu söyledi. Ben de kadroyu yapmıştım ve o yüzden kadroda kaldı. Doktorlar sakatlığının ciddi olmadığını söyledi. Dizinde bir sakatlığı varmış ama doktorların söylediği, maça ve antrenmana çıkmasında bir sakınca yokmuş."

Maçla ilgili de konuşan Korkmaz, "Eskişehir bizden daha çok arzu etti ve kazandı. Ayhan'ı öne gönderip, Mehmet Güven'i de defansa yardım etmesi için aldım. Önümüzde 15 gün var ve bu sürede toparlanmamız gerekir. Hamburg maçının moral bozrukluğu da var üzerimizde. Artık 9 maçımız kaldı ve beraberliğe bile tahammülümüz yok. Hasan Şaş'ın da moral bozukluğu vardı. Onu da 15 gün içerisinde hazırlayacağız ve ondan yararlanacağız." dedi.

SON HAFTALARDAKİ LINCOLN

1- Brezilyalı oyuncu Almanya'da oynanan Hamburg maçında oyundan alındığı için Bülent Korkmaz'a büyük tepki gösterdi.

2- Bu tepkiden dolayı 30 bin euro para cezası verilen Lincoln, Trabzonspor maçında yedek kulübesinde oturdu ve oyuna alınmadı.

3- Ali Sami Yen'de oynanan Hamburg maçında ilk 11'de sahaya çıkan Lincoln, bir varlık gösteremedi ve ikinci yarıda oyundan çıkarak direkt soyunma odasına gitti. Galatasaray bu maçta rakibine 3-2 yenildi ve UEFA Kupası'ndan elendi. Bu maçta Lincoln oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklandı ve protesto edildi.

4- Cassio Lincoln son olarak Eskişehirspor maçına yedek kulübesinde başladı ve orada bitirdi.