Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2008 yılından bu yana yeşil sahalarda ortaya koyduğu futboldan çok, adının karıştığı skandallarla gündeme gelen Kazım Kazım'ın son marifeti Türkiye'yi ayağa kaldıracak... Beykoz Konakları'nda yer alan lüks bir villada yaşayan milli futbolcunun, evinin bahçesinde 3 adet pitbull cinsi köpek beslediği öğrenildi. Kazım'ın şu anda toplatılmaları nedeniyle tartışma konusu olan pitbull'ları beslemekle kalmadığı, insanın kanını donduracak bir 'parti'ye de imza attığı ortaya çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre, yıldız futbolcunun sürekli insanlara saldırmaları ile ün yapan pitbull'ları için evine özel olarak süt kuzuları getirdiği ve bu kuzuları köpeklerin önüne 'yem olarak' attığı belirlendi. Kazım'ın pitbull'ların minik kuzuları parçalama anını bira içerek zevk içinde izlediği öğrenildi. Köpeklerin, kendisini savunacak durumda olmayan süt kuzularını çok kısa bir süre içinde paramparça ettikleri, Kazım'ın bahçesinin kanlar içinde kaldığı belirlendi. Milli oyuncunun bu kan ve vahşet dolu partisini sık sık tekrarladığı, İngiltere'de futbol oynadığı yıllardan bu yana böyle bir 'özel zevki'nin olduğu da gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz sezon da bir otel odasında Roberto Carlos, Andre Santos, Vederson ve Bilica ile birlikte karıştığı seks partisi nedeniyle uzun süre gündemden düşmeyen Kazım Kazım'ın son skandalına Fenerbahçe yönetiminin vereceği tepki de merak ediliyor. Devre arasında disiplinsizliği nedeniyle Toulouse'a kiralanan milli futbolcu ayrıca geçirdiği trafik kazasında ölümden dönmüş, adı şike skandalında da geçmişti.

Milli Takım formasını giyen Kazım Kazım'ın bu vahşi zevkine sadece futbol kamuoyundan değil, hayvanseverlerden de büyük tepki gelmesi bekleniyor.

Vatan