BOŞANMA DAVASI AÇAN EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
 
Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan kişi, boşanma davası açan eşini evinin balkonunda tabancayla vurduktan sonra intihar etti.
 
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde iki oğlu ve bir kızıyla birlikte eşinden ayrı yaşayan Asiye Özcan (39), bayramlaşmaları için çocukların akrabalarına gönderdi. Asiye Özcan, iki katlı evinin balkonunda komşusuyla birlikte çay içtiği sırada, eve gelen eşi Ali Yaşar Özcan (42) ile tartışmaya başladı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Yaşar Özcan, Asiye Özcan'ın başına tabancayla iki el ateş etti.
 
Özcan, daha sonra cinayette kullandığı tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.
 
Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Akyazı Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Sakarya Yenikent Devlet Hastanesine sevk edilen Özcan, buradaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Asiye Özcan'ın cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Özcan çiftinin çocukları ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
AYRILMAK İSTEYEN KARISINI 12 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK YARALADI
 
Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir kişi, ayrılmak isteyen karısını 12 yerinden bıçaklayarak yaraladı.
 
Alınan bilgiye göre, Karacabey'in Akçasusurluk köyünde oturan Hacer A. (35), eşi Hacı A'ya (41) ayrılmak istediği söyledi.
 
Kendilerine ait çiftlikte çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Hacı A, eşini 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.
 
Çiftlikteki işçiler tarafından Karacabey Devlet Hastanesine götürülen Hacer A, buradaki müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
 
Olaydan sonra kaçan Hacı A, jandarma ekiplerince yakalandı.
BARIŞMAK İÇİN GİTTİ, BIÇAKLADI
 
İMAM NİKAHLI YAŞADIĞI KİŞİYİ YARALADI
 
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde imam nikahlı eşinden ayrılmaktan vazgeçen kişi çıkan tartışmada eşini yaraladı.
 
Alınan bilgiye göre, Gölcük ilçesindeki TOKİ konutlarında oturan Cüneyt Koç (34) ile imam nikahlı eşi Emine Ş, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Koç, yanında bulunan tabancayla imam nikahlı eşi Emine Ş'yi sağ bacağından yaraladı. Olay yerinde bulunan vatandaşların 112 Acil Ambulansına haber vermesinin ardından yaralı kadın Gölcük Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Olay yerinden kaçan Koç, bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
 
Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Cüneyt Koç, emniyette verdiği ifadesinde, Emine Ş ile bir süre önce karşılıklı ayrılma kararı aldıklarını daha sonra kendisinin ayrılmak istememesi nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, bu nedenle eşini yaraladığını söylediği öğrenildi. (AA)