Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın arkadaşı olduğu iddia edilen Ali Murat Küçüker adlı yolcu, bir güvenlik personeli ile tekme-tokat kavga etti.

Sebebi anlaşılamayan kavga yumruk-yumruğa devam ederken, pasaport polisinin olaya sadece seyirci kaldığı görüldü. Çok sayıda turistin dehşet dolu gözlerle izlediği kavga yolcuların yoğun olduğu bir anda cereyan etti.

Paris'teki tatilinden dönen Arda Turan'ın beraberindeki arkadaşlardan biri olan Ali Murat Küçüker'in, bir güvenlik personeli ile girdiği tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü belirtildi.

O esnada dış hatlar terminaline gelen NBA oyuncusu Mehmet Okur'u görüntüleyen DHA ekibi, yükselen sesler üzerine kamerayı kavganın olduğu alana çevirdi.

Kavganın boyutunun büyük olması çok sayıdaki turisti tedirgin etti.

Birbiri ile yumruklaşan ve birbirini kovalayacak kadar öfkeli olan tarafları Arda Turan ve yakınındakiler ayırmaya çalıştı. Polis ise olaya seyirci kaldı. Daha sonra kavgaya karışanlar pasaport büro amirliğine götürülürken, iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu.

Açıklama yapan Arda Turan ise "Sadece ayırmaya çalıştım, o kadar... Büyütecek bir şey yok" ifadesini kullandı.

Edinilen bilgiye göre Arda ile dönen grupta, Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ve TFF Eski Başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy da bulunuyordu.

DHA