Yılmaz Erdoğan, “Kelebeğin Rüyası” adlı yeni filminin çekimlerinden görüntü sızmaması için sette sıkıyönetim ilan etti. Basın mensuplarının giremediği sette figüranların cep telefonları da toplatıldı.

YILMAZ Erdoğan’ın hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah ve Belçim Bilgin’in de yer aldığı “Kelebeğin Rüyası” filminin çekimleri, Heybeliada’da devam ediyor. Çekimler için motorlu taşıtların girmesinin yasak olduğu adaya özel izinle gemi vasıtasıyla dokuz adet kamyon getirildi. 170 kişilik ekibin ulaşımının da özel motorlarla sağlandığı öğrenildi.

Filmi için titiz bir çalışma yürüten Yılmaz Erdoğan, çekimler sırasında hatıra fotoğrafı çektirdiği bir hayranının o kareyi sosyal medyada paylaşmasının ardından sette sıkıyönetim ilan etti. Erdoğan’ın dışarı görüntü sızmaması için seferber ettiği set görevlileri, çekimlerin yapıldığı Heybeliada Sanatoryumu’nda yoğun güvenlik önlemleri aldı. Görüntü almak isteyen basın mensuplarına izin vermeyen görevliler, fotoğraf çekilmemesi için figüranların cep telefonlarını da topladı.

Farah Zeynep Abdullah, Heybeliada’daki çekimler sırasında alerji oldu. Kendisini ziyarete gelen arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy’la İstanbul’a dönüş yolunda görüntülenen genç oyuncu, fotoğraflarının çekilmesini istemediğini söyledi: “Çekimler iyi gidiyor ama çam ağaçlarındaki tırtıllar yüzünden alerji oldum. Eklem yerlerim bile ağrıyor. Böyle görüntülenmek istemiyorum."