Dokuz yıl önce 'Zerda' dizisinde başrol oynayan Ece Uslu ile Yavuz Bingöl, yıllar sonra TRT 1'in 'Bulutların Ötesi' projesinde buluştu.


Balat'ta çekimleri devam eden dizi bir okul hikayesini konu alıyor. Özel Seyid Onbaşı Fen Lisesi'nde geçen dizide Ece Uslu; okul müdürü Elif Aslan'ı, Yavuz Bingöl ise spor hocası Bekir Aksu rollerini ete kemiğe büründürecek. 'Bulutların Ötesi'nde Uslu ile Bingöl, sürekli birbirleriyle mücadele edecek. Ancak ikili hep çevrelerinin farkına vardığı kendilerinin ise bir türlü itiraf edemediği duygusal bir bağla dikkat çekecekler.

"EVLİLİK ADAMIYIM"

Yavuz Bingöl, dizi de bekar bir adamı canlandırdığını söyleyerek, " Evet, hala bekarım, dizide bekarım normal hayatta da bekarım. 13 yıldır çalışarak geçti, 40'lı yaşlar böyle geçti. Doğru herkes evleniyor. Ben bir kaç kez evlendiğim için çok fazla da acele etmedim. Evlilik adamıyım, aslında her şey kısmet meselesi. Herşeye aşık bir insanım" diye konuştu.

YENİ ALBÜM ÇIKIYOR

''Müzikle ilgili bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz?'' sorusuna Bingöl, "Yeni albüm çıkacak, bitirdim. Ama onun yanında daha önemli bir şey var, film müzikleri orkestrası kurduk. Değişik film müziklerini cover şarkıları orda burda çalan bir orkestra değil. Sadece sinema filmi müziği çalan orkestrası kurduk. Onun çalışmaları içerisindeyiz, onu oturtmaya çalışıyoruz. Onu geliştirmeye çalıştıracağız" şeklinde cevap verdi.

"GENETİK YAPISINDA MÜZİK VARDIR"

''Mahsun Kırmızıgül artık müzik yapmayacağını ve sinemayla ilgileneceğini açıkladı. Siz ikisini bir arada yürütebiliyorsunuz sizce bırakmak gerekiyor mu? sorusuna ise Bingöl, "Bence Mahsun da üzülüyordur. Müzik bırakılmaz. Mezara kadar giden bir şey müzik. Ama zaman açısından belki şimdi bende oyunculuğumla ön plana çıktım ve dinleyicilerim müziği ikinci plana attığımı söylüyorlar. Tamam artık müzik yapmıyorum diyebilecek bir şey değil. Mesela Teoman da çok özlüyordur ve bir gün dönecektir. Kanında genetik yapısında müzik vardır, bırakılmaz" diye konuştu.