Yarın yapılacak olan Türk Sanat Müziği Konseri ile 2008 yılı uğurlanacak. Nazilli Belediye Tiyatro salonunda Salı günü saat 20.00"de gerçekleştirilecek konserde Türk Sanat Müziği"nin altı makamından 22 eser, koro ve solo olarak seslendirilecek.
Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı ve Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu Başkanı Mustafa Dinçkol"un ortak çalışmaları ile hazırlanan koro, aylar öncesi başlattığı çalışmalarını yılbaşına bir gün kala Nazilli Halkına sunacak.
Nazilli Hak Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı, koroda görev alan arkadaşlarının büyük bir özveri ile bu geceye hazırlandıklarını ifade ederek “Yılın son konseri için sıkı bir şekilde hazırlandık. Yeni yıl armağanı olarak sunacağımız Türk Sanat Müziği konserimizde koro ve solo sanatçılarımız Rast, Mahur, Hicaz, Nihavend, Hüzzam ve Kürdi makamlarından oluşan 22 eser seslendirecek. Avni Anıl ve Yıldırım Gürses gibi birçok ünlü bestecilerin eserlerinden oluşan 22 eseri halkımızın beğeni ile dinleyeceğini umuyoruz. Koroda emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.