Haldun Üstünel, Lincoln´ün yakaladığı çıkışla ilgili çok ilginç ifadeler kullandı.
Lincoln"deki çıkışın sürmesini beklediklerini kaydeden Üstünel, “O kadar çok yıldız aldık ki, ikinci planda kalınca patlama yapmak zorunda kaldı” dedi.

GS TV"ye konuştu
Geçen sezon Schalke"den transfer edilen, ancak bir türlü bekleneni veremeyen Cassio Lincoln, bu sezona kötü başlasa da, son haftalarda müthiş bir çıkış yakalamıştı. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Lincoln"deki bu çıkışla ilgili çok ilginç ifadeler kullandı. Galatasaray TV"ye konuşan genç yönetici, “O kadar çok yıldız aldık ki bu sezon, Lincoln ikinci planda kalınca patlama yapmak zorunda kaldı. Bu çıkışın devamını da bekliyoruz” diye konuştu.

"En iyi maçımdı"
Konya karşısında Galatasaray"daki en iyi performansını ortaya koyduğunu kaydeden Lincoln, Bellinzona maçında formunu sürdürmeyi istediğini ifade etti. UEFA"da final hedeflediklerini ve tüm çalışmaların bu doğrultuda yapıldığını sözlerine ekleyen Sambacı, “Yine muhteşem taraftarımızın desteğiyle harika bir gece yaşayacağımıza inanıyorum. Ama hep söylediğim bir şey var; rakibi küçümsemek büyük bir hatadır. Dikkatli olmalıyız.” ifadesini kullandı.