Yıldızlar İzmir'de sahneye çıkıyor
A Milliler İspanya maçı öncesi son ciddi sınavını Drogba, Zokora, Yaya Toure'li Afrika Elması karşısında verecek. Avrupa üçüncüsü Türkiye ise Hamit, Tuncay, Arda ve Aurelio gib yıldızlarla sahada yer alacak. İzmir Atatürk Stadı'ndaki mücadele 20.30'da başlayacak


Dünya Kupası elemelerinde 28 Mart-1 Nisan tarihlerinde İspanya karşısında iki kritik sınav verecek A Milli Takım, bu maçlar öncesi son ciddi provasını bugün Avrupa'da forma giyen yıldızları kadrosunda barındıran Fildişi Sahili ile yapacak. Tarihte ilk kez bir özel maçta karşı karşıya gelecek Türkiye ile Fildişi Sahili arasındaki mücadele İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak. TRT 1'den saat 20.30'dan itibaren naklen yayınlanacak mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan Sorin Corpodan yönetecek. Corpodan'ın yardımcılıklarını Miclos Nagy ve Octavian Sovre yapacak.

HALİLHODZİÇ ÇALIŞTIRIYOR

Avrupa karması olarak adlandırılan ve tüm futbolcuları yurt dışında oynayan Fildişi Sahili'nde Drogba, Zokora ve Yaya Toure gibi dünyaca ünlü futbolcular yer alıyor. 2008 Avrupa 3.'sü olan Türkiye'de ise Hamit, Arda, Tuncay ve Aurelio gibi yıldızlar bugünkü karşılaşmada forma giyecek. Fildişi Sahili'ni Trabzonspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç çalıştırıyor.